INTENSĪVAIS BĀRMEŅU KURSS

Ātrākais ceļš līdz bārmeņu amatam 3 nedēļu laikā
Kursa apraksts
Atkopjoties no pandēmijas sēkām un tuvojoties vasaras sezonai HoReCa nozare cieš no katastrofāla darbinieku trukuma visās pozīcijās, tāpēc vienīgais veids bāru īpašniekiem atrast darbiniekus ir apmācīt jaunus. Tieši šī iemesla dēļ Bar Department komanda izlēma atsākt bārmeņu apmācību ar intensīvo kursu - lai paspētu sagatavot jaunus darbiniekus vasaras sezonai.

Mēs esam optimizējuši laikus un paņēmuši vissvarīgākās tēmas un praktiskās nodarbības no Dzērienu un Kokteiļu akadēmijas kursiem, apvienojuši nozāres profesionāļus, praktiķus, dzērienu zīmolu vēstniekus un bāru īpašniekus, lai maksimāli īsajā laikā cilvēks bez bārmeņa pieredzes uzsāktu darbu aiz bāra letes.
GALVENĀS TĒMAS
Kursa laikā notiek dzērienu meistarklases ar vairāku pazīstamu zīmolu degustācijām, 50% mācību laika mēs vēltam bārmeņa darba praktiskai pusei, sākot no darba vietas un pre-mix sagatavošanas un beidzot ar 24 modernas kokteiļu klasikas pagatavošanu un pasniegšanu. Apgūstot kokteiļu klasiku mēs paralēli pētīsim dzērienu veidošanas principus un garšas līdzsvaru jaunu salikumu izveidei.
  • Dzērinu meistarklases ar degustāciju
  • Ražošanas etapi no pļavas līdz pudelei
  • Uzglabāšana un pasniegšana
  • Bāra tehnika, instrumenti un trauki
  • Kokteiļu pagatavošanas tehnikas
  • Bar set-up, maiņas atklāšana/slēgšana
  • Dekorācija un pasniegšanas māksla
  • Kokteiļu meistarklases un miksoloģija
  • Pašmāju sīrupu, kordialu un infusion pagatavošana
NODARBĪBAS
Nodarbības notiek kokteiļu bāra telpās Vecrīgā, nodrošinot iespēju redzēt un izmēģināt īstā bāra iekārtojumu un aprīkojumu.
  • Kursa sākums
    6.jūnijā
  • Kursa ilgumS
    Kursa ilgums: 3 nedēļas

  • Nodarbību dienas
    Pirmdienās, trešdienās un ceturtdienās

  • Nodarbību laikS
    Nodarbību laiks no 18:00 līdz 21:00

  • Norises vieta
    Teātra ielā 12, Rīgā
  • Mācību materiāli
    Izdales materiāli + online
PASNIEDZĒJI
Esam gandarīti dalīties ar savu pieredzi un zināšanām.
Kursa pasniedzēji ir aktīvie industrijas praktiķi ar pieredzi arodā, bāru vadīšānā un sacensībās.
  • Edgars Elbergs
    Vada dzērienu meistarklases un degustācijas
    DIAGEO Reserve zīmolu vēstnieks
    World Class Latvija vadītājs
    Bāru konsultants
    HoReCa nozarē kopš 2002.gada
  • EdUARDS TrofimČuks
    Vada kokteiļu meistarklases un praktiskās nodarbības
    Bacardi Martini zīmolu vēstnieks
    Daiquiri un BarSix bāru vecākais bārmenis
    2016.gada Bacardi Legacy Global finālists
    2015.gada Riga Black Balsam Global cocktail challenge 3.vietas iegūvējs
    HoReCa nozarē kopš 2012.gada
  • Artūrs Jedušs
    Vada meistarklases par kordialiem un tinktūrām
    CloudNine un COM bāru tehnologs
    HoReCa nozarē kopš 2013.gada
PIESAKIES KURSAM
Nosūtiet kontaktus un mēs sazināsimies ar Jums tuvākajā laikā.